Toolbox|Terschelling Promotie

 

Terschelling is speels. Terschelling is leuk en ongedwongen. Terschelling is spannend, divers en voor iedereen. En iedereen mag Terschelling promoten. Omdat Terschelling leuk is. Of gewoon omdat het mag....

Terschelling gevoel

Terschelling leeft, is leuk, is vrij. Terschelling is speels, maakt het leven in je los. Op Terschelling voel je je jong. Alles kan, alles mag; het leven ligt voor je. Eb en vloed, alles stroomt, waait, beweegt; alles kleurt op Terschelling.

Veelzijdig

Jaarlijks ontdekken 500.000 mensen het zogenaamde 'Terschelling gevoel'. Van klein tot groot. Van jong, tot oud… Iedereen heeft het naar zijn zin. Of je nu in het voorjaar, zomer of winter het eiland bezoekt, er is altijd en voor iedereen een plekje op Terschelling. Dat maakt het eiland uniek. Dat vertellen onze gasten. De gasten van alle soorten en maten, met uiteenlopende interesses, en die tegelijkertijd recreeren op het eiland.

Zegt het voort

Je mag iedereen die het maar wil horen vertellen over Terschellling. Je vertelt je eigen verhalen en belevenissen of stuurt de verhalen van de site door. Je kunt ook foto’s en video’s laten zien of doorsturen.  Deze site is daar speciaal voor gemaakt. Samen promoten we Terschelling, ons eiland.

 Vandaar deze toolbox.

Deze toolbox

Met deze toolbox stellen wij iedereen die het eiland een warm hart toedraagt in de gelegenheid om zijn eigen eilandpromotie aan te vullen of te verbeteren. Wij bieden u teksten en verhalen over het eiland. Maar ook foto's van natuur, cultuur en beleving. Wij geven u suggesties van fraaie promotievideo's op ons videokanaal, middels gebruik van Youtube. Iedereen die iets wil vertellen over zijn favoriete eiland staat vrij om het materiaal te gebruiken. Alleen voor Terschelling promotiedoeleinden. Natuurlijk.

Het Gebruik

U bent vrij om het materiaal te kopiëren of te downloaden. Het materiaal mag in geen geval uit de oorspronkelijke context worden gehaald en is alleen bestemd voor de uitvoering van Terschelling promotie. Wanneer u iets over Terschelling wilt vertellen, surf door deze toolbox met foto's, video's en teksten en verfraai uw website of folders ermee. Voor het gebruik verwijzen wij u naar de disclaimer.

Mocht u in verband met het gebruik toch een bijzonder verzoek hebben, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met ons. Bel daarvoor met de Stichting VVV Terschelling op 0562-443000.

De VVV Terschelling

De Stichting VVV Terschelling is de organisatie die op Terschelling actief is in gastheerschap, zowel het gesproken woord, als ook digitaal. Daarnaast vervult de VVV een rol in promotionele activiteiten, zoals oa het initieren en begeleiden van persreizen en het aanbieden en bijhouden van deze toolbox.

Middels deze data en beeldbank biedt de VVV Terschelling iedereen die het eiland in een positieve zin wil promoten enige handvatten in de vorm van rechtenvrij professioneel fotomateriaal, filmmateriaal en teksten van en over Terschelling.